Cannabis zaden

Alles wat u wilt weten over cannabis zaden! Van reguliere wietzaden, welke zowel mannelijke als vrouwelijke wietplanten voort brengen, tot gefeminiseerde zaden welke enkel vrouwelijke planten voort brengen. autoflower zaden ontwikkelen zich tot wietplanten die automatisch in de bloei gaan.

Reguliere wietzaden

Reguliere wietzaden, Wietzaden die van de vrouwelijke plant geoogst worden na dat een mannelijke wietplant het vrouwtje heeft bestoven met zijn stuifmeel. Reguliere zaden kunnen uitgroeien tot zowel mannelijke als vrouwelijke wietplanten. Je kan aan de zaden niet zien of het een mannetje of vrouwtje wordt, hiervoor zal je de zaden moeten ontkiemen en het geslacht bepalen zodra de bloeifase begint. Een voordeel aan reguliere zaden is dat je deze kan kruisen en kunt gebruiken om nieuwe wietsoorten te creëren.

Vrouwelijke Zaden / Feminized

Vrouwelijke zaden ook wel bekend als gefeminiseerde zaden. Door speciale technieken om vrouwelijke zaden te kweken, is de kans op mannelijke planten zeer gering. De voordelen hiervan zijn dat je achteraf geen mannelijke planten weg moet halen en te controleren op mannelijke geslachtskenmerken tijdens de groei.

Autoflower Zaden

Autoflower zaden zijn de laatste jaren flink in trek. Wat is er nou zo bijzonder aan autoflower zaden?
De autoflower zaden zijn zeer geschikt voor het buitenkweek seizoen in Nederland en Belgie. Door de korte zomers kan je met autoflowers meerdere oogsten draaien en één seizoen. Zo kan je met 5 planten toch binnen het gedoogbeleid blijven en een voorraadje aanleggen voor de winter. Autoflowering strains gaan vanzelf in de bloei en zijn niet afhankelijk van een 12 / 12 lichtcyclus.

Hybride wietzaden

Hybride wietzaden zijn zaden die door veredelingstechnieken tot stand zijn gekomen.
Hybride zaden worden bekomen door het kruisen van twee verschillende rassen van een plant. Ze worden gekweekt om de beste eigenschappen van die twee soorten te versterken en de slechte eigenschappen eruit te halen.

Cannabis Advertentie